Warming-up zaterdag 1A: Fraaie streekderby tussen VCELO en sv Nootdorp

In 1A wacht wacht onder meer de streekderby tussen VELO en sv Nootdorp. Die Haghe zal het niet eenvoudig krijgen in Monnickendam en sv Honselersdijk kan zichzelf en de ploeg van Wim de Jong een dienst bewijzen. Forum Sport gaat op bezoek bij Zwaluwen’30.

Tekst: Ton Beije

WV-HEDW staat stevig op kop in 1A. het heeft zes punten voorsprong op sv Nootdorp. Toch mag de ploeg van trainer Marco Jalink ging misstap maken uit tegen VELO, want ook WV-HEDW zal een keer tegen haar eerste nederlaag aanlopen. De ruime winst op sv Honselersdijk moet de Nootdorpers een goed gevoel hebben gegeven, maar opponent VELO pakte ook de volle buit uit tegen BOL. Een interessante ontmoeting aan de Noordweg in Wateringen, waar trainer Kevin van der Geest (foto) met zijn team de Nootdorpers warm zal ontvangen.

Aansluiten

Forum Sport kan verder naar boven aansluiten, als het team van de aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer Dennis den Turk weet te winnen bij Zwaluwen’30, dat vorig weekend vanwege coronaproblemen niet in actie kwam. sv Honselersdijk moet zich op de Strijphorst ZOB, dat de ranglijst sluit samen met Die Haghe, van het lijf houden. Bij winst kan de formatie van trainer André Lourens niet alleen zichzelf een dienst bewijzen, maar ook Die Haghe. Het team van trainer Wim de Jong zal graag – zeker na het overlijden van teammanager Cees de Groot – de drie punten meenemen uit Monnickendam.

Voorschoten’97 kan de punten ook goed gebruiken. Het is op sportpark Adegeest gastheer voor het Amsterdamse AFC. Winst is cruciaal om aansluiting bij de grote middenmoot te houden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder