Warming-up zondag 3A: Voorschoten’97 treft DHL in Delft

Het meest in het oog springende duel dit weekend wordt gepeeld aan de Brasserskade waar DHL gastheer is voor Voorschoten’97. Taurus zal een zware kluif hebben aan ODB, dat prima meedraait in de derde klasse.

Tekst: Roland van der Linden

WIK krijgt het aan de stok met koploper Kethel-Spaland. Als de Zuiderparkers voor een enorme verrassing zouden kunnen zorgen, zou dat met veel gejuich worden ontvangen bij de achtervolgende ploegen uit onze regio.

ODB heeft de beste papieren met maar drie verliespunten minder dan de Schiedammers. De Haagse club heeft een thuisduel tegen Taurus op het programma staan. De studenten kunnen tot nu toe nog niet veel potten breken in de competitie.

Concurrent

Voorschoten’97 bezet nu de tweede plaats met vijf punten achterstand op Kethel-Spaland. De groengele formatie reist naar Delft om concurrent DHL te bestrijden. De Delftse ploeg van trainer Tayyab Chaudhry (foto) heeft de vierde positie in handen.

sv Madestein speelt een thuisduel tegen SVH, dat ook nog omhoog kijkt. Ook Stompwijk’92 heeft nog kansen in de strijd om de bovenste plaatsen. Om goed in de race te blijven moet de equipe van trainer Patrick Kamperveen zich wel ontdoen van avv Alphen. Bij sv Erasmus, dat buiten mededinging meespeelt, komt SEP op bezoek.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder