Warming-up Derde Divisie (zo): Westlandia wil carnavalsfeest OSS’20 verstoren

Westlandia pakte vorig weekend eindelijk de volle buit. Onder erbarmelijke weersomstandigheden werden tegen tien man van HSC’21 de drie punten binnengehaald. Mark van der Zalm scoorde vlak voor tijd zijn eerste treffer dit seizoen in de Derde Divisie. Die drie punten smaken naar meer!

Tekst: Ton Beije

Door de overwinning op HSC’21 kon Westlandia ook afstand doen van de rode lantaarn. Op basis van het doelsaldo staan de Naaldwijkers nu op een p/d-plaats, maar natuurlijk weer trainer Cesco Agterberg nu ook de stijgende lijn doorzetten. Opvallend was vorig weekend wel de keus van de trainer onder de lat. Niet Jack Morauw, maar Bob van der Hoek (foto) was de sluitpost bij Westlandia tegen HSC’21.

OSS’20

Zondag gaat Westlandia op bezoek bij OSS’20, dat momenteel een achterstand heeft van elf punten op koploper OFC. Thuis is OSS’20 altijd een moeilijk te kloppen tegenstander. Dat ondervond ook Hoogland vorig weekend, dat met een 4-1 nederlaag de thuisreis kon beginnen. Westlandia hoopt in ieder geval zondag in Brabant het carnavalsfeest van OSS’20 danig te verstoren.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder