Ger Fens stopt per direct bij SVO Buytenpark wegens werkomstandigheden

Ger Fens (foto) is per direct gestopt als hoofdtrainer van SVO Buytenpark. De Haagse oefenmeester maakte het nieuws vrijdag bekend aan het bestuur en de spelersgroep van de Zoetermeerse club.

Reden van het stoppen zijn de veranderde werkomstandigheden en het daarom niet meer volledig beschikbaar kunnen zijn. Ger Fens: ,,Ik kom gewoon nog langs bij de club, want het is echt een heel fijne en gezellige vereniging. Ook met de Buurtvoetbalschool ben ik nog volop bij de vereniging betrokken. Wat er verder nog gaat komen zien we wel. Misschien dat ik in de toekomst meer voor de jeugd kan gaan doen. Ik ben zeker nog niet weg.”

Van Dokkum

Vandaag (zaterdag) staat assistent-trainer Bert Drenth voor de groep in de uitwedstrijd tegen CKC. Fred van Dokkum, technisch manager bij de club en zeker geen onbekende, zal vanaf dinsdag de honneurs waarnemen. Hij zal ook het lopende seizoen afmaken. De club zelf beraadt zich over de verdere koers vanaf het seizoen 2022-2023. Dit zal in goed overleg gaan met de spelersgroep en betrokkenen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder