Vrouwen: Nederlagen voor SEP en sv Den Hoorn, Concordia klopt sc Monster

In de eerste klasse kreeg SEP flink klop van Victoria Boys. Een niveau lager verging het sv Den Hoorn niet veel beter. ARC bleek een maatje te groot. In de derde klasse boekte Concordia een knappe overwinning op Sportclub Monster en kwam Taurus niet met lege handen terug uit Hoofddorp.

Eerste klasse C

De vrouwen van SEP hadden weinig in te brengen tegen Victoria Boys en keerden met een 4-0 nederlaag op zak huiswaarts. SEP staat op een tiende positie met maar vier punten uit acht duels. RKDEO is laatste en haalde uit zeven duels nog geen punten.

Tweede klasse B

Een onwennig sv Den Hoorn startte zwak tegen een scherp ARC. sv Den Hoorn kon in eerste instantie steeds makkelijk uitverdedigen, maar kreeg toch twee treffers om de oren. De speelsters uit Midden-Delfland kwamen daarna beter in de wedstrijd. Uit een mooi afstandsschot scoorde Lianne Gerritse de aansluitingstreffer. Helaas voor de bezoeksters werd het voor rust nog 1-4. Na de thee een beter sv Den Hoorn. Toch was het ARC, dat uit een buitenspelsituatie mocht doorgaan en voor de 1-5 zorgde. Het laatste woord was voor sv Den Hoorn dat uit een benutte strafschop van Floor van Peppen de 2-5 op het bord zette.

Derde klasse B

Taurus leverde een knappe prestatie door aan het uitduel bij Overbos 2 een punt over te houden. De studentes kwamen in Hoofdorp een 1-1 eindstand overeen.

Derde klasse E

Concordia had het tegen een fysiek en sterk compact spelend Sportclub Monster lastig in de openingsfase. De Westlandse vrouwen kwamen na vijf minuten spelen al op 1-0. Concordia gooide daarna de schroom van haar af en speelde met goed combinatiespel sc Monster weg. Met een fraaie steekpass stelde Kaya Bokhari de doorgelopen Zoë Gerritsen in staat om de gelijkmaker te scoren. Na de rust werd Monster één keer gevaarlijk, maar keepster Brenda Austin plukte de bal uit de kruising. Na 85 minuten aanvallen dwong Concordia sc Monster in de fout. Uitblinkster Kaya Bokhari kon profiteren en pikte de bal rond de middenlijn op. Bokhari rende vervolgens via de linkerkant richting doel, waar ze de keepster van sc Monster kansloos liet.

Gelijkspel

Maasdijk hield FC Rijnvogels 2 achter zich op de ranglijst. In de onderlinge confrontatie kwamen de teams een 1-1 gelijkspel achtereen. Graaf Willem II-VAC pakte een belangrijke zege op mede laagvlieger Foreholte 2. In Voorhout won Graaf Willem II-VAC met 1-2. Het duel tussen VCS en sv Charlois werd niet gespeeld. Beide teams konden geen team op de been brengen.