Charlton Vicente (SteDoCo) staat open voor aanbod van andere clubs  

Oud-ADO Den Haag-speler Charlton Vicento (foto) speelt momenteel voor SteDoCo uit Hoornaar. Of de Haagse aanvaller ook volgend seizoen het shirt draagt van SteDoCo is nog onzeker. De club heeft hem nog geen nieuwe verbintenis aangeboden.

,,SteDoCo heeft mij aangegeven dat men nog even wilde wachten met het verlengen van mijn aflopende contract. Het wachten was op de maand januari, want dan was het plan dat er weer wedstrijden gespeeld zouden worden, maar dat gaat zoals het er nu naar uitziet allemaal langer duren. Ik snap de club ook wel, maar ik moet ook verder. Alle clubs zijn momenteel bezig om de selectie te maken voor komend seizoen”, laat Vicento weten aan website Voetbal 247.

De kans dat beide partijen nog tot elkaar komen is wel aanwezig. Maar zegt Vicento: ,,SteDoCo heeft  nog geen definitieve keuze gemaakt of men met mij door wil en daarom wil ik nu ook andere clubs de mogelijkheid geven om met mij te praten. Het is voor mij niet de bedoeling dat ik pas zekerheid heb als het nieuwe seizoen al begonnen is, ik wil ook de hele voorbereiding meemaken met een club.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: SteDoCo)

Lees verder