Zondag 2D: HMSH toont veerkracht tegen VFC en pakt punt

In Vlaardingen speelde HMSH een lastig duel tegen VFC. De formatie van trainer Winston Faerber (foto) liet zich niet uit het veld slaan door een achterstand van twee treffers en kwam nog terug in het duel.

Op eigen veld was VFC goed op dreef in de openingsfase van de eerste helft. De Vlaardingers namen al rap een 2-0 voorsprong door doelpunten van Collin Huis in ’t Veld en Axel de Bruijn. HMSH herpakte zich en kwam door een treffer van Ömer Yilmas weer terug in het duel. Vlak voor rust kreeg de Haagse ploeg een nieuwe tik toen Denilson Galon de marge weer tot twee treffers uitbreidde.

HMSH, dat het moeilijk heeft in de competitie, kan de punten goed gebruiken. In de tweede helft konden de bezoekers de stand alsnog gelijktrekken. Met zijn tweede treffer gaf Ömer Yilmas HMSH weer hoop op een beter resultaat. Daarna was het Hamza Chikhi die een punt veiligstelde: 3-3.