Excelsior Maassluis versterkt zich per direct met Redouan el Hankouri

Excelsior Maassluis weet zich per direct versterkt door de komst van Redouan el Hankouri (foto). De 21-jarige middenvelder komt over van Excelsior Rotterdam, waar hij de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen en tevens zijn debuut in het betaald voetbal heeft gemaakt. El Hankouri is door de KNVB speelgerechtigd verklaard en dus meteen inzetbaar.

Technisch Manager Niels Redert daarover: ,,Door het tussentijdse vertrek van Daan Blij naar competitiegenoot TEC waren we op korte termijn nog op zoek naar een aanvallende middenvelder. Redouan heeft bij Excelsior Rotterdam zowel in de Eredivisie als in de Keuken Kampioen Divisie minuten kunnen maken, maar heeft helaas ook het nodige blessureleed gekend. Wij hopen dat hij bij Excelsior Maassluis snel zijn draai gaat vinden en zijn kwaliteiten kan laten zien.”

Ontwikkelen

,,Ik heb voor Excelsior Maassluis gekozen omdat de club mij erg aanspreekt en mij een goed gevoel geeft”, laat El Hankouri zelf weten op de site van de Tricolores. ,,In ben in mijn proefperiode met een warm welkom ontvangen en voel me in deze korte tijd al goed op mijn plek. Daarbij heb ik het gevoel dat ik me bij Excelsior Maassluis goed kan door ontwikkelen en kijk er dan ook erg naar uit om mezelf te laten zien in de vele wedstrijden die er de komende periode aan gaan komen.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder