Warming-up zaterdag 2C: SVC’08 voor zware opgave tegen UVS uit

De top drie maakte afgelopen weekend geen fout. Koploper UVS versloeg Soccer Boys met 5-0, DSO won bij Berkel (1-3) en Vitesse Delft maakte gehakt van Van Nispen: 1-7.

Tekst: Hans Kulk

Zaterdagmiddag staan er weer de nodige interessante potjes op het programma in de tweede klasse C. Op sportpark Kikkerpolder is UVS gastheer voor SVC’08. De Leidenaren zijn thuis nog ongeslagen. 15 uit 5 en een doelsaldo van 21 voor en 1 tegen. De Scheveningse formatie van trainer Jeffrey Frijters (foto) kan de borst derhalve natmaken.

Verschil

Nummer twee Vitesse Delft ontvangt nummer vijf Westlandia. Het verschil tussen beide clubs bedraagt slechts twee punten in het voordeel van de Delftenaren. Voor HVC’10 wacht in Hoek van Holland een treffen met rode lantaarndrager Van Nispen. De ploeg van Piet Boon vergaloppeerde zich vorige week tegen Kagia (1-2 verlies), maar revancheerde zich in het inhaalduel tegen DoCoS (4-0 winst). Drie punten zijn zeer welkom om in de top mee te kunnen blijven draaien.

Te Werve, dat woensdag met enig geluk Kagia met 2-1 versloeg, gaat op bezoek bij RCL. Kagia zelf speelt bij Soccer Boys, terwijl Berkel gastheer is voor DoCoS. Het elftal van Bert de Best, DSO, is dit weekend vrij.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder