Warming-up zaterdag 4E: SEV ontvangt Vredenburch op de Kastelenring

Van de topploegen mag SEV de meeste tegenstand verwachten. In Leidschendam komt Vredenburch op bezoek. RVC Celeritas mag langs bij RAS en OLIVEO strijdt op de Brasserskade met DVC om de punten.

Tekst: Roland van der Linden

De strijd om de koppositie blijft een spannende aangelegenheid. Van de topploegen komt Graaf Willem II-VAC niet in actie. Tegenstander HDV heeft zich teruggetrokken uit de competitie dus zal niet opkomen voor dit duel. Als HDV door de KNVB uit de stand wordt gehaald, zal dit ook invloed hebben op de ranglijst omdat nog niet ieder team in actie kwam tegen de Zuiderparkers.

Pijn

OLIVEO zal de pijn van de terugtrekking het meeste voelen. Zij wonnen het duel in Den Haag met maar liefst 18-0. Tegen DVC zal de club uit Pijnacker rekenen op een overwinning. Ook RVC Celeritas zal vol vertrouwen beginnen aan het uitduel bij RAS. Aan de Alberdastraat zullen de mannen van trainer Dennis Young (foto) geen punten willen verspelen.

Thuishoren

Een mooie confrontatie is die tussen SEV en Vredenburch. Een uitstekende gelegenheid voor de Leidschendammers om te laten zien dat ze in de top thuishoren. KSD Marine treedt op Sportpark De Verademing aan tegen REMO. KSD Marine staat veilig in de subtop op gepaste afstand van de koplopers.

In de onderste regionen mag De Ster proberen in het Zuiderpark HPSV aan de zegekar te binden. Semper Altius, dat een teleurstellend seizoen draait, wil ten koste van Haagse Hout de punten in eigen huis houden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder