Zondag 2D: Full Speed herpakt zich na achterstand tegen FC IJsselmonde

Full Speed nestelde zich in het linkerrijtje na een ruime zege op FC IJsselmonde. De overwinning kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Full Speed ging de rust in met een 2-2 stand op het bord na een 0-2 achterstand.

De club uit Delft kwam op eigen veld niet goed uit de startblokken. De Rotterdamse laagvlieger kwam verrassend op een 0-2 voorsprong. Full Speed herpakte zich goed en begon aan de inhaalrace. Donny van Oijen schoot de aansluitingstreffer binnen en kon daarna uit een strafschop ook de 2-2 binnenschieten.

In de tweede helft gaf Full Speed FC IJsselmonde de genadeklap. Al snel zette Samet Mermer de ploeg van trainer Frank Verhaar (foto) op een 3-2 voorsprong. Het verzet van FC IJsselmonde was gebroken. Rida Aarab voerde met twee treffers de score op naar 5-2. Sander van Akkeren schoot het halve dozijn vol: 6-2.