Zaterdag 3A/B/C: DUNO verlaat laatste plaats, punt voor Blauw-Zwart

In 3A kwam Blauw-Zwart terug met een punt van het uitduel bij Be Fair. DUNO won in 3B van Ariston’80 en deed de laatste positie over aan Quick Steps. Het duel tussen KMD en DSVP werd vroegtijdig gestaakt. VDL verloor in 3C van Rijnmond Hoogvliet Sport.

3e klasse A

Blauw-Zwart moest afreizen naar Waddinxveen om Be Fair te bestrijden. De Wassenaarders kwamen tegen de laagvlieger niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Clemens Westgeest nam beide treffers van Blauw-Zwart voor zijn rekening. FC Oegstgeest leverde een knappe prestatie door Aarlanderveen met een 5-1 nederlaag huiswaarts te sturen.

3e klasse B

Blije gezichten op de Haagse Dynamiek waar DUNO Ariston’80 nipt versloeg. De enige treffer van het duel werd gescoord in de 51e minuut. Erwin van der Harst (foto) nam de treffer koppend voor zijn rekening. De eerste overwinning van het seizoen betekent ook dat DUNO de laatste plaats kan verlaten. Quick Steps is nu de drager van de rode lantaarn.

Het duel tussen KMD en DSVP werd in de eerste helft gestaakt. De spanning in het veld liep op met een opstootje als gevolg. Een speler van KMD kreeg rood voorgehouden en het duel werd daarna gestaakt. Later meer over deze wedstrijd. Beide trainers waren nog niet voor commentaar bereikbaar.

3e klasse C

VDL kreeg diverse scoringskansen tegen Rijnmond Hoogvliet Sport. De club uit Maassluis zag diverse doelpogingen van Kees ketting en Christiaan van Eijk verloren gaan. Ook de club uit Hoogvliet was niet scherp in de afwerking. Twee strafschoppen konden niet worden omgezet in een doelpunt. Uiteindelijk kon de thuisploeg toch het net vinden en moest VDL met een 1-0 nederlaag genoegen nemen. VFC neemt de koppositie weer in na een 0-2 zege op OVV.