Vrouwen: Nederlaag voor DSVP, opnieuw winst voor Taurus

DSVP kon tegen het sterke ARC niet voor een verrassing zorgen. De club uit Alphen aan den Rijn keerde met een overwinning huiswaarts. Taurus nam revanche voor de nederlaag van afgelopen zondag tegen Football Factory en won nu wel. RKDEO 2 versloeg DSOV.

Tekst: Roland van der Linden

2e klasse B

Op Sportpark De Groene Wijdte kon DSVP geen vuist maken tegen het sterke ARC. De thuisploeg uit Pijnacker moest een 1-3 nederlaag incasseren en blijft daardoor in het rechter rijtje steken.

3e klasse B (zo)

Taurus verloor afgelopen zondag nog kansloos van Football Factory. In Leiden kregen de studentes met 3-0 klop. Taurus kreeg al op woensdag de kans om de nederlaag goed te maken. De Delftse club slaagde prima in die missie en won het duel met 3-0. De doelpunten kwamen op naam van Iris Croux, Saskia Vuijk en Anne Quist.

RKDEO 2 gaf de overwinning op SJC een goed vervolg. Op donderdagavond werd ook DSOV met 3-4 verslagen. De doelpunten kwamen op naam van Brittany van der Plank, Estrella Caffa, Jennifer Bardouille en Jona Regales. Door de overwinning klommen de Nootdorpse vrouwen naar de twaalfde plaats.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder