Hagenaar Maurice Steijn geeft met NAC strijd om directe promotie nog niet op

Ondanks ver verlies van twee dure punten maandagavond uit bij Jong PSV (1-1), wil Hagenaar Maurice Steijn (foto) als trainer van NAC de strijd om directe promotie nog niet opgeven, al beseft ook hij, dat dat niet eenvoudig zal worden.  

Tegen Omroep Brabant zei Steijn na het duel tegen Jong PSV: ,,Het doel is wel om nog te proberen dichtbij te komen. We gaan het zeker nog niet opgeven, we spelen nog achttien wedstrijden. Maar je moet wel reëel zijn: tien punten is wel heel veel, dat is vier gewonnen wedstrijden meer. Als uiteindelijk blijkt dat die achterstand zo groot blijft, dan gaan we ons opmaken voor de nacompetitie. Zo ver wil ik het nu nog niet laten komen, de weg is nog lang.”

Helder

Maurice Steijn is wel helder waarom NAC duidelijk minder punten heeft dat de ploegen daarboven. ,,Je verliest te makkelijk tegen dit soort ploegen. Als je om de bovenste plekken speelt, moet je dit soort wedstrijden winnen. Ik zie De Graafschap en Almere ook niet altijd even goed spelen, maar die hebben dan toch dat ze ‘m in de 94e minuut nog wel binnenschieten”, aldus Steijn tegen de regionale omroep.

In de Keuken Kampioen Divisie geven de bovenste twee plaatsen het recht op directe promotie.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder