Zaterdag 4E: Sterke tegenstanders voor RVC Celeritas en Graaf Willem

OLIVEO komt deze week niet in actie. De concurrenten van de club uit Pijnacker moeten flink aan de bak. RVC Celeritas gaat in Rijswijk de strijd aan met SEV. Graaf Willem II-VAC krijgt het niet veel gemakkelijker met Vredenburch als tegenstander.

Tekst: Roland van der Linden

OLIVEO zou in actie komen tegen HDV, maar de Haagse ploeg heeft zich teruggetrokken uit de competitie. RVC Celeritas treft in SEV een zware opponent die niet verder achterop wil raken. Ook Graaf Willem II-VAC moet op bezoek bij Vredenburch, dat goed meedraait in de middenmoot en het de formatie van trainer Jan de Jong (foto) nog flink lastig kan maken.

KSD Marine is gastheer voor Semper Altius. De thuisploeg won tot nu toe zeven van haar veertien duels in deze competitie. De teller van Rijswijkers geeft pas vier zeges weer. In het Zuiderpark gaat REMO langs bij HPSV.

Hekkensluiter

De Ster is hekkensluiter in de vierde klasse E. Met een overwinning op RAS zou de club die positie kunnen overdoen aan één van de concurrenten. Haagse Hout en DVC bevinden zich ook in de onderste regionen en ontmoeten elkaar in Mariahoeve.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder