Zaterdag 3B: Confrontaties tussen topploegen, DUNO ontvangt Duindorp sv

In 3B staan de topploegen tegen elkaar geprogrammeerd. FC Skillz neemt het op tegen DWO. In het Westland ontmoeten Lyra en Sportclub Monster elkaar. Onderin hoopt DUNO verder te klimmen door Duindorp sv te verslaan.

Tekst: Roland van der Linden

Voor DWO en Lyra is het een belangrijk weekend. De beide achtervolgers spelen tegen de koplopers en kunnen zich geen verlies veroorloven om het gat niet te groot te laten worden. DWO is gastheer voor kampioenskandidaat FC Skillz. Lyra speelt een thuisduel tegen Sportclub Monster.

Omhoog

Naaldwijk en Verburch hebben de blik ook nog omhoog gericht. De mannen van trainer Harry Akkermans (foto) wachten een pittig duel tegen DSVP dat niet ver achter de Naaldwijkers op de ranglijst staat. Verburch mag proberen sv Loosduinen aan de zegekar te binden.

De bodemploegen zullen alles op alles zetten om punten te veroveren. DUNO pakte tegen Ariston’80 op dinsdagavond haar eerste overwinning en zal dit een goed vervolg willen geven in het thuisduel tegen Duindorp sv. Quick Steps bezet nu de laatste plaats en kan haar positie verbeteren door een zege op KMD. Ariston’80 gaat op bezoek bij Schipluiden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder