Warming-up zaterdag 1A: Mooi affiche is duel Forum Sport-sv Honselersdijk

Voor de regioclubs staan er weer cruciale duels op het programma. Die Haghe gaat op bezoek bij Zwaluwen’30 en kan bij winst naar die club toe klimmen. sv Nootdorp moet zich herstellen tegen hekkensluiter ZOB, terwijl Forum Sport-sv Honselersdijk voor beide teams van groot belang is.

Tekst: Ton Beije

Een geplaagde trainer Marco Jalink kon dinsdagavond niet over zijn sterkste formatie beschikken. Spelers waren afwezig vanwege blessures, ziektes en disciplinaire maatregelen. De Nootdorpers kwamen dan ook op eigen veld niet verder dan 1-1 tegen Die Haghe. Zaterdag moet de volle buit binnengehaald worden, voor het moreel en bovendien zou streekgenoot Die Haghe ook een handje geholpen kunnen worden.

Klimmen

Datzelfde Die Haghe speelt weer een uitwedstrijd. De mannen van trainer Wim de Jong gaan op bezoek bij Zwaluwen’30, dat vier punten meer heeft dan de Ockenburgh-bewoners en bovendien een duel meer heeft gespeeld. Kansen dus voor Die Haghe om te klimmen op de ranglijst.

Uitdaging

Voorschoten’97 steekt een visite af bij Argon, dat op een derde plaats staat. Een mooie uitdaging voor de Voorschotense ploeg, die vorig weekend nog afrekende met VELO (5-3). Interessant is ook de ontmoeting tussen Forum Sport en sv Honselersdijk. Trainer André Lourens (foto) van de Westlanders gaat op bezoek op bekend terrein. De punten zijn ook van groot belang. Beide teams hebben dertien duels afgewerkt, Forum Sport heeft twee punten meer verzameld. De ploeg van trainer Dennis den Turk kan aanhaken naar boven, maar bij verlies ook wegzakken op de ranglijst naar onderen.

Revancheren

VELO wil zich op eigen veld revancheren voor de nederlaag van vorig week bij Voorschoten’97. Dat zou dan aan de Noordweg moeten gebeuren tegen het lastige Valken’68, dat op eenzelfde puntentotaal (19) staat als VELO.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder