Warming-up zondag 1B: DHC kan belangrijke slag slaan

DHC is de laatste duels weer op stoom. Afgelopen donderdag werd Olympia met forse cijfers aan de kant gezet. Zondag komt concurrent en nummer twee sc ’t Zand op bezoek. Sv Den Hoorn gaat op bezoek bij DOSKO en ook VUC speelt uit, bij CVV Zwervers.

Tekst: Ton Beije

DHC staat, samen met sv Den Hoorn, met 20 punten uit 12 duels op een gedeelde derde/vierde plaats. sc ’t Zand staat tweede en heeft vier punten meer, maar ook één duel meer gespeeld. Zondag komt sc ’t Zand naar Delft, een prima kans dus voor de ploeg van trainer Arie van der Padt (foto) om een belangrijke slag te slaan. Koploper Unitas’30 heeft ook 24 punten – net als sc ’t Zandt – maar speelde evenveel wedstrijden als DHC en sv Den Hoorn.

Misstappen

sv Den Hoorn wacht ook geen eenvoudige partij. De ploeg van John Hage gaat op bezoek bij DOSKO, dat maar een punt minder heeft, wel een wedstrijd meer gespeeld. VUC kan de punten na enkele misstappen goed gebruiken. Zeker zondag mag er niet verloren worden als de formatie van Jeroen Hoefnagel een visite afsteekt bij CVV Zwerver, dat maar één punt minder heeft vergaard dan de pinguïns. Volgende week – op donderdag – nog het inhaalduel tussen VUC en DHC.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder