Zaterdag 2C: Westlandia pakt zwaarbevochten punt in Berkel

Tegen cvv Berkel keek Westlandia in de rust tegen een 3-1 achterstand aan. De club uit Naaldwijk herpakte zich in de tweede helft. Met twee doelpunten veroverden het bezoekende team van trainer Theo Verbeek toch nog een punt: 3-3.

Al in de eerste minuut kon de thuisploeg het net vinden en bracht de stand op 1-0.  Een fraaie aanval van Westlandia over diverse schijven werd na twintig minuten spelen keurig afgerond door Roy van Beek, die de stand weer in evenwicht bracht: 1-1. Westlandia zocht in het vervolg van de eerste helft meer de aanval, maar kon de kansjes niet benutten. Berkel sloeg wel genadeloos toe. Twee doelpunten leverden cvv Berkel een 3-1 voorsprong in de rust op.

Hoekschoppen

In de tweede helft bleven de doelpunten lang uit. Twintig minuten voor tijd kreeg de formatie van trainer Theo Verbeek een hoekschop. Jari Lievaart bediende Tim van der Voort (foto), die de bal binnen kopte: 3-2. Even later zag Stefan Bron een inzet net voorlangs gaan. Een nieuwe hoekschop leverde de 3-3 op. Nu nam Don Peters plaats achter de bal en kon Dennis Verbeek de gelijkmaker inkoppen en verdiende Westlandia toch nog een punt.