MSV’71 beschikt over nieuwe Technische Commissie

Geen voetbalcompetitie, maar bij MSV’71 in Maassluis wordt achter de schermen wel doorgewerkt. De club kan melden, dat het inmiddels beschikt over een nieuwe Technische Commissie.

De afgelopen negen seizoenen was Paul van Loenen, als opvolger van Marlon Mohunlol, middelpunt van de Technische Commissie (TC) van MSV’71. In samenwerking met het bestuur en coördinatoren heeft hij de vereniging op technisch gebied uitstekend begeleid. Zowel bij de jeugd, de vrouwen en de selectie waren successen te vieren.

Hoofdtrainer

Per ingang van dit bijzondere seizoen is Paul van Loenen hoofdtrainer en daarom stopt hij bij de eerstvolgende ledenvergadering als bestuurslid Technische Zaken. De afgelopen periode is er daarom uitgekeken naar geschikte opvolging. En dit is gelukt met zelfs een tweetal. Bas Lankwarden en Loek Voortman gaan samen de vacante TC-functie bekleden.

Ingeburgerd

Beide MSV’ers hebben een mooie staat van dienst bij de club uit Maassluis. Loek Voortman komt uit de jeugd van Excelsior Maassluis, maar is na achttien jaar inmiddels meer dan ingeburgerd bij MSV’71. Bas Lankwarden trapte in de achterhoek bij Longa’30 in Lichtenvoorde voor het eerst tegen een bal. Maar sinds de verhuizing naar Maassluis in 1990, speelt hij bij MSV’71. Formeel zal Loek Voortman de plaats van Paul van Loenen overnemen in het bestuur, maar in de praktijk gaat hij samen met Bas Lankwarden de TC vertegenwoordigen.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: MSV’71)

Lees verder