Zaterdag 4D/F: MSV’71 maakt gehakt van HMSH, dikke zege voor BSC’68

In de vierde klasse was het op dinsdagavond prijsschieten. BSC’68 schoof kinderlijk eenvoudig het zwakke Swift Boys aan de kant. Voor MSV’71 was het helemaal bal. De club uit Maassluis scoorde maar liefst zestien keer tegen HMSH.

4e klasse D

Al na tien minuten nam BSC’68 de leiding in het duel tegen het zwakke Swift Boys door een treffer van Lody Dijkhuizen (foto). Op aangeven van Nick Holstege tekende Jelle Verhoef voor de 2-0 halverwege in de eerste helft. Voor de rust was het duel al gespeeld. Na de 3-0 van Lody Dijkhuizen bepaalde Jelle Verhoeff de ruststand op 4-0. Pas halverwege de tweede helft kon de thuisclub de score verder opvoeren. Uit een pass van Thijs de Ruiter schoot een speler van Swift Boys in eigen doel. Daarna ging het hard en kon Guido de Peinder nog drie keer het net vinden en werd de eindstand 8-0.

4e klasse F

MSV’71 schoot volledig uit haar slof tegen HMSH. De Haagse ploeg trad grotendeels aan met haar JO18-team, dat in haar eigen competitie op een laatste plaats staat. Na een 0-7 ruststand won de formatie van trainer Paul van Loenen met 0-18. Joel Meijnckes nam zes treffers voor zijn rekening en ook Hicham Ait Yahya was met vier doelpunten lekker op dreef. Kevin Santos (2x), Jeremy van Loenen, Matthijs Jansen, Jack van der Vlugt en Mo Rasuli waren ook trefzeker.