Warming-up zaterdag 4e klasse: GDA op bezoek bij VCS

In 4D rekent BSC’68 gewoon op drie punten tegen hekkensluiter SDV. In 4E moet RAS uit tegen De Ster de klap van zaterdag tegen Oliveo te boven zien te komen en in 4F een interessante ontmoeting tussen VCS en GDA.

Tekst: Ton Beije

4e klasse D

Het op de derde plaats staande BSC’68 kan zich vanavond in het thuisduel tegen hekkensluiter SDV geen puntverlies veroorloven. De formatie van trainer Marc de Lange heeft 34 punten verzameld uit 14 duels en volgt Groeneweg op zes punten, dat overigens wel een wedstrijd meer heeft gespeeld. De tegenstander van BSC’68, SDV, heeft tot nu toe al haar vijftien wedstrijden verloren.

In deze klasse wordt vanavond ook gehaald het duel tussen Zestienhoven en Groeneweg.

4e klasse E

De Ster is vanavond aan de Brinckerinckstraat gastheer van RAS, dat afgelopen zaterdag nog een tik te verwerken kreeg op eigen veld tegen Oliveo (0-9). Het is de vraag of RAS bekomen is van deze forse nederlaag. De Ster tankte vertrouwen in Rijswijk door Semper Altius op 3-3 te houden. RAS staat negende (14 uit 14) en De Ster voorlaatste (7 uit 13).

4e klasse F

GDA gaat op bezoek op sportpark Escamp I bij VCS. De thuiswedstrijd won GDA destijds met 7-5. Vijf tegentreffers voor de ploeg van trainer Ronald Paats (foto), die tot nu toe de minst gepasseerde defensie heeft van deze klasse met slechts achttien tegentreffers.

GDA deed het afgelopen zaterdag uitstekend en wees PGS/Vogel terug met liefst 7-0. Ook VCS kwam goed voor de dag door aan de Vrederustlaan de volle buit te pakken bij HMSH: 1-5.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder