Warming-up zaterdag 3B: KMD gaat het Sportclub Monster lastig maken

FC Skillz mag op bezoek bij FC Schipluiden en zal met niets minder genoegen nemen dan een overwinning. Sportclub Monster wil de druk houden op de koploper, maar moet daarvoor een lastige hobbel nemen met KMD als tegenstander.

Tekst: Roland van der Linden

Voor de onderste ploegen wordt het steeds belangrijker om punten te pakken om de achterstand niet te groot te laten worden. Voor DUNO wordt dat nog een hele klus met het sterke Verburch als tegenstander. Het duel wordt in Den Haag gespeeld. Ariston’80 heeft betere kansen op punten tegen mede laagvlieger sv Loosduinen.

Lastig

Quick Steps heeft het ook nog steeds lastig. In het duel met DWO zal het niet eenvoudig zijn om de punten uit Zoetermeer mee naar huis te nemen. De mannen van trainer Eki Korte zullen alles op alles zetten om voor een verrassing te zorgen. Duindorp sv wil ook de weg omhoog vinden. Dit zou ten koste moeten gaan van Naaldwijk.

Belager

Koploper FC Skillz heeft een uitduel voor de boeg bij vv Schipluiden. Na het gelijke spel tegen KMD zal de voornaamste titelkandidaat niet opnieuw punten willen verspelen. Sportclub Monster is de voornaamste belager van FC Skillz. De mannen van trainer Marco Meijer (foto) spelen een zwaar uitduel bij KMD. Lyra neemt het op eigen veld op tegen DSVP.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder