Zaterdag 1A: Duel tussen WV/HEDW en sv Honselersdijk voor rust al beslist

sv Honselersdijk was kansloos in Amsterdam tegen koploper WV/HEDW. De mannen van trainer André Lourens (foto) kregen voor rust al vier treffers om de oren en konden in de tweede helft na een rode kaart het tij zeker niet meer keren.

Al na vijf minuten kon WV/HEDW de eerste treffer produceren. De ongenaakbare koploper profiteerde van geknoei van de keeper van sv Honselersdijk. Roy van Essen nam de 1-0 voor zijn rekening. Even later zorgde Ashraf Azzouz al bijna voor de tweede Amsterdamse treffer, maar zijn doelpoging strandde.

Solo

In de twaalfde minuut werd het alsnog 2-0. Na een solo zorgde Oscar Abouseada voor de verdubbeling van de score. In het laatste kwartier van de eerste helft kon WV/HEDW nog twee keer het net vinden. Ashraf Azzouz nam beide treffers voor zijn rekening: 4-0.

Rood

Na de thee moest sv Honselersdijk nog meer tegenslag incasseren. Kevin Bogaards liep al na zes minuten tegen een rode kaart aan. De Westlanders hielden de schade beperkt en kregen alleen nog tien minuten voor tijd een treffer tegen. Tim van de Meulen zorgde voor een 5-0 eindstand.