CION-trainer Ricky van den Bergh verwelkomt Tim van der Hoeven (DVO’32)

Trainer Ricky van den Bergh (foto) van CION verwelkomt het 22-jarige Vlaardingse talent Tim van der Hoeven. Hij komt over van plaatsgenoot DVO’32. De aanvallend ingestelde middenvelder, die tevens als buitenspeler uit de voeten kan, speelde de afgelopen twee seizoenen bij de zwart-witten aan de Marathonweg.

In de jeugd kwam Van der Hoeven uit voor VFC en Zwaluwen en brak door tot het vlaggenschip van de hoofdklasser uit Holy. Omdat hij het vooral met invalbeurten moest doen, koos hij ervoor om een stapje terug te doen en het bij zijn jeugdtrainer Ben Hoogwerf te proberen.

Ambitie

De afgelopen jaren was hij daar dan ook basisspeler bij derdeklasser DVO’32 en pikte regelmatig zijn doelpunten mee. Zijn ambitie reikt hoger dan de derde klasse en zo kwam CION in beeld. ,,Na een gesprek met hoofdtrainer Ricky van den Bergh hield ik een goed gevoel over. CION staat bekend om zijn gezelligheid die hand in hand gaan met prestaties en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. CION is de juiste stap op het juiste moment voor mij persoonlijk. Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen voor CION te spelen”, aldus de ambitieuze Van der Hoeven.

Aanwinst

,,Tim past perfect in wat CION voor ogen heeft, een selectie met ervaren spelers aangevuld met jong Vlaardings talent. We zijn dan ook erg bij met deze aanwinst. We houden met o.a. Tim een herkenbaar Vlaardings gezicht voor onze supporters. CION heeft, zoals bekend, geen jeugdafdeling en wij moeten het doen met dit soort enthousiaste jongens, die de overstap maken en de komende jaren het gezicht van CION kunnen vormen”, weet bestuurslid Sebas Verburgh van CION.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder