Warming-up zaterdag 4F: Dubbelprogramma voor zowel sv Houtwijk als MSV’71

In 4F ging afgelopen weekend de topper tussen MSV’71 en sv Houtwijk niet door. Van de achtervolgers verloor er slechts één (Maasdijk). Quintus, GDA, VCS en sv Erasmus wonnen hun duels. Aanstaande maandag staat de topper opnieuw op het programma.

Tekst: Hans Kulk

In Maassluis gaat MSV’71 het tweede paasdag opnieuw proberen. Voetballen tegen sv Houtwijk. Afgelopen zaterdag ging het duel door coronagevallen bij de oranjehemden helaas niet door. Winst voor de thuisclub betekent dat zij in punten gelijkkomen met de ploeg van Richard Douw. Zaterdag moeten beide ploegen overigens ook aan de bak.

sv Houtwijk krijgt Maasdijk op bezoek, terwijl MSV’71 op papier een makkie treft: Toofan. Ook Quintus mag zich opmaken voor een ‘walk-over’. De ploeg uit Kwintsheul van trainer Richard Langeveld (foto) vereert Wanica Star met een bezoek. Het goed presterende GDA speelt op Madestein een thuisduel met ODB. De Peenbuikers delen samen met VCS en sv Erasmus de vijfde plek in 4F. Voor zowel VCS (bij GSC ESDO) als sv Erasmus (bij PGS/Vogel) wacht een uitwedstrijd. Tot slot speelt BMT tegen bijna buurman HMSH.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder