Warming-up zaterdag 4E: Top vier ontmoet elkaar in onderlinge duels

De topploegen RVC Celeritas en OLIVEO moeten het opnemen tegen sterke tegenstanders. De Rijswijkers krijgen het aan de stok met Graaf Willem II-VAC. Voor OLIVEO staat een uitduel bij SEV op het programma.

Tekst: Roland van der Linden

De koplopers kunnen een bijna onoverbrugbare voorsprong nemen op de achtervolgers. RVC Celeritas moet zien af te rekenen met Graaf Willem II-VAC op de Roggewoning. In Leidschendam neemt OLIVEO op tegen SEV. De thuisploeg staat derde op de ranglijst maar heeft al negen punten achterstand op de tegenstander met een duel meer gespeeld.

Profiteren

Vredenburch hoopt te profiteren van een misstap van Graaf Willem II-VAC om naar een vierde plaats te klimmen. Op het Vlamenburg staat een duel met Haagse Hout gepland.  Ook KSD-Marine zal kansen zien om te klimmen op de ranglijst. Daarvoor moet de ploeg van trainer Henk Baggerman (foto) wel het duel met RAS in winst omgezet worden.

Middenmoot

Semper Altius speelt een thuisduel tegen HPSV. De politiemannen staan stevig in de middenmoot. Een plek waar ook Semper Altius hoopt terecht te komen. Voor DVC en De Ster staat een belangrijk duel op het programma. Een nederlaag betekent zeker voor de Haagse ploeg dat het voorkomen van degradatie naar de vijfde klasse lastig wordt.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder