Warming-up zaterdag 2C: Aardig affiche op Oostersportpark: SVC’08-DSO

Geen sensationele uitslagen afgelopen weekend in 2C. Of het moet de verrassende thuisnederlaag van HVC’10 zijn geweest. De ploeg van Piet Boon ging op eigen bodem met 0-1 onderuit tegen de zaterdagtak van Westlandia. Vitesse Delft speelde zowel zaterdag (2-0 winst op Kagia) als dinsdag (2-2 bij SVC’08).

Tekst: Hans Kulk

Het meest in het oog springende duel komend weekend is Westlandia versus Vitesse Delft. Nummer vijf tegen nummer drie. Wil Vitesse Delft niet nog meer terrein verliezen op het Leidse UVS, het verschil is nu al zeven punten, dan zal er door de mannen van Ronald Hes in Naaldwijk gewonnen moeten worden. Koploper UVS gaat op bezoek bij Soccer Boys, dat afgelopen weekend te sterk was voor RCL: 1-0. De Leidenaren zelf stuurden Van Nispen met een 4-0 nederlaag huiswaarts.

Oude club

Voor Bert de Best (foto), trainer van DSO, wacht wederom een treffen met zijn oude club SVC’08. Zowel DSO (bovenin) als SVC’08 (onderin) hebben de punten keihard nodig. Piet Boon en consorten moeten zich zaterdag zien te herpakken tegen DoCoS. Berkel wacht een tweeluik. Zaterdagmiddag gaat het op bezoek bij Kagia, terwijl Te Werve aanstaande dinsdag op bezoek komt. De Rijswijkers komen daarentegen komend weekend niet in actie in de tweede klasse C.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder