Warming-up zaterdag 1A: Die Haghe wil weer stunten tegen Forum Sport

Een aardige derby staat er op het programma tussen Die Haghe en Forum Sport. VELO trekt naar Monnickendam en sv Nootdorp gaat op visie bij Argon. Voorschoten’97 speelt voor eigen publiek tegen Zwaluwen’30 en ook sv Honselersdijk speelt thuis, tegen BOL.

Tekst: Ton Beije

Die Haghe was aan een aardige reeks bezig, maar ging vorige week bij BOL onderuit. Daarom is de ontmoeting op Ockenburgh weer van groot belang voor de ploeg van trainer Wim de Jong (foto). Ook Forum Sport heeft iets goed te maken na het ruime 0-3 thuisverlies tegen Voorschoten’97.

Kansloos

sv Honslersdijk ging kansloos onderuit bij de aanstaande kampioen WV-HEDW. Logisch dat de mannen van trainer André Lourens iets willen rechtzetten op de Strijphorst. Dat moet dan gebeuren tegen BOL, dat langzaam naar de kopgroep is gekropen. VELO moet niet in de problemen komen, dus is eigenlijk winst of tenminste een gelijkspel noodzakelijk, uit tegen Monnickendam.

Vasthouden

sv Nootdorp wil de tweede plaats vasthouden, maar Argon op eigen veld is geen simpele tegenstander voor de elf van trainer Marco Jalink. Voorschoten’97 staat inmiddels knap derde en mag op sportpark Adegeest eigen geen probleem hebben met laagvlieger Zwaluwen’30.

© Haaglanden Voetbal

 

 

 

Lees verder