Warming up zondag 3A: Strijd om tweede plaats tussen Stompwijk’92 en ODB

Diverse regioploegen zijn achter de aanstaande kampioen Kethel-Spaland aan het vechten voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Stompwijk’92 en ODB ontmoeten elkaar tweede paasdag in een rechtstreeks duel om de tweede plek.

Tekst: Roland van der Linden

Op Sportpark De Meerhorst verdedigt het ODB van trainer Martin Abbenhuis (foto) haar tweede plaats in een rechtstreeks duel met Stompwijk’92. Het verschil op de ranglijst tussen de twee ploegen bedraagt maar één punt. Ook Voorschoten’97 is nog volop in de race om de nacompetitie te bereiken, maar moet afrekenen met het sterke SVH, dat een wisselvallig seizoen kent.

Nacompetitie

DHL hoopt zich via een overwinning op laagvlieger Sporting Leiden verder omhoog te werken. Ook de mannen van trainer Tayyab Chaudhry zien nog alle mogelijkheden om via de nacompetitie de tweede klasse te bereiken. De Delftse ploeg komt net als veel andere ploegen komend seizoen in het zaterdagvoetbal uit.

Hekkensluiter

sv Madestein en SEP achten zich ook nog niet kansloos. Beide ploegen mogen niet te veel punten meer verspelen. sv Madestein is gastheer voor WIK, dat pas drie overwinningen boekte in dit seizoen. SEP reist naar Rotterdam om hekkensluiter HWD te bestrijden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder