Vrouwen: Zware nederlagen voor teams RKDEO, winst voor reserves SEP

Bij RKDEO stonden de gezichten niet op vrolijk. Zowel het eerste als het tweede team werden op een forse verliespartij getrakteerd. Ook Taurus moest een nederlaag incasseren. SEP 2 kon wel drie punten op haar conto laten bijschrijven.

Tekst: Roland van der Linden

1e klasse C

RKDEO leed haar twaalfde nederlaag uit dertien duels. Het uitduel bij Rigtersbleek leverde een 7-0 nederlaag op voor de vrouwen uit Nootdorp. De achterstand op SEP dat op een voorlaatste plaats staat bedraagt nog steeds negen punten.

3e klasse B

De opmars van Taurus op de ranglijst werd gestopt door SVO Krommerijnstreek. De club uit Bunnik was met 4-2 de bovenliggende partij. In het eerste kwartier speelde Taurus sterk en kwam op 1-0 nadat een voorzet door Lisa Boer via de rug van Spits Susanna Stam in het doel belandde. Kort daarna viel de 1-1 en zakte het spel bij de Delftse club in. In de tweede helft begon Taurus weer goed en zorgde Susanna Stam voor een nieuwe voorsprong. SVO Krommerijnstreek herpakte zich goed en scoorde drie keer en won het duel met 2-4.

Ook RKDEO 2 had een slechte middag. In Rotterdam bleek hekkensluiter Steeds Hooger meer dan een maatje te groot. De bezoeksters kregen maar liefst twaalf treffers om de oren: 12-0. De reserves van SEP waren wel aan de winnende hand. Sporting’70 kreeg door doelpunten van Kiki Arkesteijn, Simone Bosveld en Annemijn Kreffer met 3-2 klop.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder