ALV VELO benoemt vertrekkend penningmeester Arno Gerritse tot Erelid

Ook VELO kon onlangs haar Algemene Ledenvergadering weer fysiek houden. Ook de Wateringse club betreurt het dat veel leden de noodzaak van zo’n ALV niet inzien, gelet op de tegenvallende opkomst. Toch stonden er belangrijke onderwerpen op het programma.

De penningmeester kon ondanks de coronaperiode gunstige cijfers laten zien en de periodiek aftredende bestuursleden Richard Wolf, Louis de Letter, Karin Maartense, Bart Gardien, Raymond van Asten en Bart van Zuijlen werden herkozen.

Erelid

Penningmeester Arno Gerritse, ook periodiek aftredend, was niet herkiesbaar. Hij wordt opgevolgd door een andere echte VELO-man, oud-speler en teamleider Frank Duijvestijn. Later op de avond werd Arno Gerritse, oud-doelman VELO 1, keeperstrainer, leider maar bovenal twaalf jaar penningmeester van VELO, benoemd tot erelid. (foto) Hij kreeg de Gouden Speld en de bijbehorende oorkonde.

Verder werden tot Lid van Verdienste benoemd Ton Splinter, Carel Zwinkels en Michel Hulsbosch. Zij kregen van voorzitter Richard Wolf de daarbij behorende Zilveren Speld met Oorkonde uitgereikt.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: VELO)

Lees verder