Warming-up zaterdag 4F: sv Houtwijk wil zich revancheren bij sv Erasmus

sv Houtwijk heeft een pittig weekend met glans overleefd. Zaterdag werd er van Maasdijk (4-2) gewonnen, maandag werd er gelijkgespeeld tegen nummer twee MSV’71 (3-3), waardoor het verschil drie punten is gebleven in het voordeel van de oranjehemden. VCS pakte ten koste van datzelfde MSV’71 de periodetitel.

 Tekst: Hans Kulk

 Met nog acht duels in het vooruitzicht durf ik wel te voorspellen dat de kampioen van 4F bekend is. Tenzij er in de resterende weken hele rare dingen gaan gebeuren. Normaliter laat sv Houtwijk zich namelijk niet meer van de eerste plek verdringen. De ploeg van Richard Douw heeft te veel kwaliteit in het team om dit te laten lopen. Maar goed, om een heel oud cliché te gebruiken, de bal is en blijft rond.

De oranjehemden gaan zaterdag sv Erasmus met een bezoekje vereren. Pikant detail. Op zaterdag 27 november verloren de Houtwijkers thuis met 2-5 van de ploeg van Patrick Vink (foto). Douw en consorten zullen graag het één en ander willen rechtzetten.

Kluif

Runner-up MSV’71 ontvangt Maasdijk. Quintus gaat aan de Dedemsvaartweg een zware kluif krijgen aan VCS, dat afgelopen weekend de periodetitel pakte. De thuisclub is inmiddels vier duels zonder puntverlies. Het goed presterende GDA mag de strijd aanbinden met GSC ESDO. De laatste drie duels in 4F zijn wat minder belangrijk voor de stand. Rode lantaarndrager HMSH (17-4, drie punten in mindering) ontvangt aan de Vrederustlaan PGS/Vogel, ODB speelt aan de Albardastraat tegen Wanica Star (18-5) en Toofan (18-6, één punt in mindering) gaat de strijd met BMT aan, aan de Melis Stokelaan.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder