Warming-up zaterdag 1A: VELO-sv Honselersdijk fraai affiche aan Noordweg

In 1A zaterdag twee streekderby’s. VELO is in Wateringen gastheer voor sv Honselersdijk en sv Nootdorp ziet Voorschoten’97 op bezoek komen. Die Haghe wacht een lastige uitwedstrijd bij Valken’68.

Tekst: Ton Beije

Een mooi affiche in 1A is de Westlandse derby tussen VELO en sv Honselersdijk. Beide teams staan op de ranglijst dicht bij elkaar. VELO, de ploeg van trainer Kevin van der Geest, staat slechts een punt voor. Beide teams pakten een week terug de volle buit. VELO uit bij Monnickendam (1-3) en het team van trainer André Lourens (foto) bleef op eigen veld BOL met 5-2 de baas.

Eén punt

De nummer twee op de ranglijst, sv Nootdorp, verspeelde de laatste weken de nodige punten. Dat betekent, dat Voorschoten’97 – de nummer drie – nu op slechts één punt staat. Zaterdag is Marco Jalink met zijn teams gastheer van Voorschoten’97. Een interessante ontmoeting dus. Weet sv Nootdorp de afstand weer te vergoten of gaat Voorschoten’97 de tweede plek overnemen?

Onderuit

Koploper WV-HEDW ging een week terug verrassend onderuit bij ZOB, een cocurrent van Die Haghe. Die Haghe pakte een punt tegen Forum Sport en de formatie van trainer Wim de Jong moet nu een lastige klip zien te omzeilen, die Valken’68 heet. Forum Sport kan Die Haghe een handje helpen door thuis af te rekenen met hekkensluiter Zwaluwen’30.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder