Warming-up zaterdag 3B: Ariston’80 en Quick Steps willen nacompetitie ontwijken

Op het sportpark van de TU Delft spelen Ariston’80 en Quick Steps een belangrijk duel in de strijd om de degradatienacompetitie te ontwijken. Duindorp sv en sv Loosduinen treffen zware opponenten en zullen het lastig krijgen om punten aan hun totaal toe te voegen.

Tekst: Roland van der Linden

Het is niet alleen onderaan de ranglijst spannend, maar ook de strijd bovenin tussen Sportclub Monster en FC Skillz is nog lang niet beslist. Er staan dit weekend daarom weer veel duels op het programma die de moeite van het bekijken waard zijn.

Penibel

Voor hekkensluiter DUNO wordt het onderin heel penibel met een achterstand van vijf punten op Ariston’80. Met een uitduel bij vv Naaldwijk voor de boeg zal het niet makkelijk worden om dichter bij de concurrenten te komen. De twee ploegen boven DUNO spelen tegen elkaar. Ariston’80 ontvangt Quick Steps. De ploeg van trainer Eki Korte (foto) heeft drie punten meer dan de studenten.

Lastig

Vlak daarboven staan sv Loosduinen en Duindorp sv met achttien punten. Voor sv Loosduinen staat een lastig uitduel bij Lyra op het programma. Voor Duindorp sv wordt het nog zwaarder met kampioenskandidaat FC Skillz, dat op Houtrust langskomt. De equipe van trainer Oussama Bekkaoui is in een heftige strijd verwikkeld met Sportclub Monster om de eerste positie. De Westlanders gaan op bezoek bij DSVP.

‘Aan de bak’

In Poeldijk treffen Verburch en KMD elkaar. Beide ploegen hebben de hoop op het bereiken van de nacompetitie nog niet opgegeven. DWO lijkt zo’n plek al bijna te kunnen claimen, maar zal tegen Schipluiden flink aan de bak moeten om de punten huiswaarts mee te kunnen nemen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder