Warming-up zaterdag 4F: Strijd tussen sv Houtwijk en MSV’71 gaat door

Het is al weken spannend boven in de vierde klasse F. Pakt sv Houtwijk of toch MSV’71 de titel? De ploeg uit Maassluis won (2-0 van Maasdijk), terwijl het duel van de oranjehemden, bij sv Erasmus, in de slotfase bij een 2-3 werd gestaakt. De kaarten zijn nog niet geschud, nog lange niet, nog lange niet.

 Tekst: Hans Kulk

 De competitie gaat overigens gewoon door. Het is alleen wachten op het oordeel van de KNVB. Gaat sv Houtwijk ‘pijn’ lijden of krijgt de ploeg van Richard Douw (foto) de drie punten waarop het recht heeft? Gezien de 2-3 voorsprong ligt het laatste het meest voor de hand. Wordt sowieso vervolgd.

Apotheose

Komend weekend krijgen de Houtwijkers GSC ESDO op bezoek, terwijl MSV’71 in Kwintsheul Quintus moet bestrijden. De mannen uit Maassluis zullen moeten winnen om het sv Houtwijk in de slotfase van de competitie nog moeilijk te kunnen maken. Douw en consorten hebben, als de 2-3 bij sv Erasmus blijft staan, namelijk nog altijd drie punten meer dan MSV’71. Het wordt een krankzinnige apotheose in de vierde klasse F.

Achtervolgers

Voor de achtervolgers van deze twee ploegen valt er eigenlijk niet zo heel veel meer te behalen. Een periodetitel is het hoogst haalbare. GDA krijgt op sportpark Madestein BMT op bezoek. Periodekampioen VCS heeft niet zo heel veel meer te verliezen, maar zal ongetwijfeld wel drie punten van Maasdijk af willen snoepen. PGS/Vogel en ODB ontmoeten elkaar op sportpark Ockenburgh. Onderin ontvangt nummer twaalf Toofan nummer veertien HMSH, terwijl Wanica Star (dertiende op de ranglijst) gastheer is voor sv Erasmus. Eigenlijk valt er alleen bovenin nog wat te genieten. Wie wordt er kampioen?

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder