Warming-up zaterdag 1A: sv Nootdorp voelt hete adem van Voorschoten’97

Strijd om de titel is er al lang niet meer in 1A. WV-HEDW uit Amsterdam gaat gewoon op het kampioenschap af. sv Nootdorp stond ver voor op plek twee, maar voelt nu toch ook de hete adem in de nek van Voorschoten’97. Onderin moet Die Haghe nog steeds alle zeilen bijzetten.

Tekst: Ton Beije

sv Nootdorp zal graag plek twee vast willen houden. Dan zal de ploeg van trainer Marco Jalink (foto) zaterdag toch een lastige klip moeten omzeilen, want op het programma staat de uitwedstrijd tegen sv Honselersdijk, dat op De Strijphorst vaak een moeilijk te kloppen ploeg is.

Sv Nootdorp weet ook dat Voorschoten’98 op de loer ligt. Dat team heeft nu nog maar één punt achterstand en speelt nu op sportpark Adegeest tegen laagvlieger ZOB, dat de punten nodig heeft om verder weg te komen uit de gevarenzone.

Gevarenzone

In die gevarenzone zit overigens ook nog steeds Die Haghe. Na het 4-2 verlies van vorige week bij Valken’68, moet de formatie van trainer Wim de Jong nu de punten in eigen huishouden. Op Ockenburgh moet gewonnen worden van AFC, dat met drie punten minder één plek onder Die Haghe staat. Bij winst kunnen de Ockenburghers dus goede zakendoen.

Succesje

Forum Sport gaat op bezoek bij BOL in Broek op Waterland. BOL heeft evenveel punten verzameld als het team van vertrekkend trainer Dennis den Turk. Om niet verder weg te zakken op de ranglijst zouden de Voorburgers er goed aan doen om met een succesje te vertrekken uit Noord-Holland.

VELO staat momenteel op plek negen, maar de achterstand op de nummer vier Valken’68 is slechts drie punten. Winst en verlies kunnen dus een groot verschil maken op de ranglijst. De ploeg van trainer Kevin van der Geest wacht een uitbeurt bij Argon in Mijdrecht, dat maar één punt meer heeft verzameld.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder