Warming-up zondag 3A: Strijd om tweede plaats tussen Stompwijk’92 en DHL

Voor een aantal ploegen is het aanhaken of afhaken in de strijd om een plaats in de subtop. Het meest in het oog springt het duel tussen Stompwijk’92 en het DHL van trainer Tayyab Chaudhry (foto). ODB moet op bezoek bij koploper Kethel-Spaland.

Tekst: Roland van der Linden

DHL moet haar tweede plaats verdedigen tegen een sterke tegenstander. De club uit Delft gaat op bezoek bij Stompwijk’92, dat een plek lager staat, maar minder verliespunten heeft. Het belooft dus een mooi duel in Stompwijk te worden.

Klus

ODB heeft ook een lastige klus te klaren. Voor de mannen van trainer Martin Abbenhuis staat een duel met koploper Kethel-Spaland op het programma. Een ideale kans om het enorme gat met de koploper enigszins kleiner te maken.

sv Madestein kan zich geen misstap veroorloven tegen Taurus om de achterstand op de topploegen niet te groot te laten worden. Dit geldt ook voor SEP, dat een uitduel speelt bij WIK. De equipe van trainer Marcel de Letter moet in staat zijn om de Zuiderparkers aan de zegekar te binden.

Voor SVH lijkt er al weinig meer te halen in een wisselvallig seizoen. De Haagse ploeg van vertrekkend trainer Huib van Oostrom Soede speelt een uitduel bij AVV Alphen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder