Warming-up zondag 2D: HVV en Wippolder mogen geen misstap maken

Na afgelopen weekend zijn er nog maar twee ploegen in de tweede klasse D, die van de titel kunnen en mogen dromen. HVV (8-1 winst op HMSH) en Wippolder (elimineerde concurrent Antibarbari met duidelijke cijfers: 3-0). Met nog zes duels voor de Kroonleeuwen en zeven voor de Delftenaren is het verschil slechts vier punten (18-44 om 17-40).

Tekst: Hans Kulk

Wie o wie zijn de volgende opponenten voor de nummers één en twee van de tweede klasse D? HVV gaat zondagmiddag op bezoek bij Concordia, terwijl Wippolder op sportpark Pauwmolen gehakt hoopt te maken van FC IJsselmonde. Puntverlies kan namelijk ‘dodelijk’ zijn voor de mannen van Mark Moen. Maar dat geldt eigenlijk ook voor de ‘Kroonleeuwen’ van André Wetzel (foto). De zwarthemden in Delft zullen HVV de punten niet cadeau doen.

Lucht

Onderin kan Laakkwartier goede zakendoen door nummer laatst Meeuwenplaat te verslaan. Winst betekent voor Zandbergen en consorten wat meer lucht richting de slotfase van de competitie. In Rotterdam ontvangt COAL VFC, dat afgelopen weekend Meeuwenplaat met 12-0 (!) versloeg. RKDEO neemt het in Nootdorp tegen het zeer wisselvallige Wilhelmus op. Het laatste duel in 2D gaat tussen HMSH en Full Speed. De thuisclub kan de drie punten heel goed gebruiken. De studenten van Antibarbari zijn dit weekend vrij.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder