DSO trekt Jan Linkerhof aan als technisch manager

De Zoetermeerse voetbalvereniging DSO heeft met Jan Linkerhof een akkoord bereikt om als technisch manager aan de slag te gaan op sportpark Bentwoud.

Deze nieuwe functie zal door Linkerhof minimaal de aankomende 1,5 jaar bekleed worden. Linkerhof (66) is geen onbekende bij DSO, waar hij tussen 2003 en 2006 als trainer van de hoofdmacht. De laatste 4,5 jaar was Linkerhof met veel plezier werkzaam bij het Haagse Laakkwartier, als hoofdtrainer en als technisch manager. Linkerhof ziet deze nieuwe functie als een enorme uitdaging van zijn carrière in het amateurvoetbal.

Invulling 

,,Wij als club zijn zeer content met het aantrekken van Jan Linkerhof, die kan bogen op een 32-jarige ervaring als hoofdtrainer in het amateurvoetbal, evenals zijn ervaring als technisch manager bij Laakkwartier. Wij zijn ervan overtuigd, dat hij de juiste man is om een goede invulling te geven aan deze bij onze club nieuwe functie”, aldus een zeer tevreden Ton Middeldorp, lid Technische Commissie en adviseur van het dagelijks bestuur van één van de grootste clubs (1800 leden) in deze regio.

Op de foto vlnr: Jan Linkerhof, voorzitter Ruud Meere en Ton Middeldorp.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder