OPMERKELIJK

In deze rubriek tonen wij periodiek opmerkelijke zaken op en rond de voetbalvelden, die onze redactie tegenkwam op internet, twitter of instagram. Onderwerpen over voetballers of clubs uit het betaalde- en amateurvoetbal.

Assistent-scheidsrechter verlaat veld in tranen

Voor assistent-scheidsrechter Nicky Siebert was de wedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Groningen een bijzondere. Het was de laatste wedstrijd in zijn loopbaan als grensrechter in de Nederlandse profcompetities. In tranen staat Siebert na het laatste fluitsignaal van Pol van Boekel op het veld in Almelo.

Ligue 1-duel afgelast omdat fans trainingscomplex bestormen

De wedstrijd tussen Olympique Marseille en Stade Rennes van zaterdagavond werd afgelast, nadat Marseille-supporters het trainingscomplex Robert-Louis Dreyfus van hun eigen club hadden bestormd. Daarbij raakte speler Álvaro González lichtgewond, zo melden verschillende Franse media.

De harde kern van Marseille besloot het eigen trainingscomplex te bestormen, als protest tegen de clubleiding én tegen de slechte prestaties van de laatste periode. Er werd veel vuurwerk afgestoken en er werden rookbommen gegooid, terwijl op dat moment ook de eerste selectie aanwezig was.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder