CION lijft voor volgend seizoen Chris Zaide (Deltasport) in

Aanvaller Chris Zaide stapt over binnen de Broekpolder. Zaide zal komend seizoen zijn thuiswedstrijden op hetzelfde hoofdveld spelen dan dat hij dit seizoen doet, maar in plaats van bij sv Deltasport bij CION.

In zijn jeugdjaren was hij vooral actief in de Amsterdamse regio, totdat hij vorig seizoen de overstap maakte richting Vlaardingen. De 24-jarige privéchauffeur kwam in contact met CION’s hoofdtrainer Ricky van den Bergh en bestuurslid Sebas Verburgh en was goed te spreken over de plannen die beiden met CION hebben komend seizoen.

Gemak

,,Ik ben warm en goed opgevangen door de trainers, voelde mij erg op mijn gemak. De plannen, in combinatie met mijn speelstijl, sluiten naadloos op elkaar aan. Ik hoop dat ik mij als speler, maar zeker ook als mens kan ontwikkelen binnen CION. Als Amsterdammer in het Rotterdamse, pas ik in ieder geval als voetballer prima hier. Zelf ben ik van de mouwen opstropen als het voetballend niet gaat, verdedigend werk is voor mij ook geen probleem als aanvaller, dus aan de Rotterdamse mentaliteit zal het niet liggen! Verder hoop ik belangrijk te zijn met doelpunten en assists, maar daar heb ik alle vertrouwen in”, aldus Chris Zaide.

Aanvulling

,,CION ziet Chris Zaide als een goede aanvulling voor de voorhoede, waar we nu door blessures, werk of vakanties nog wel eens dun in de aanvallers zitten. Met zijn werklust en wedstrijdinstelling is het een echte CION-speler en past hij prima in de selectie die wij nu hebben”, laat het technisch hart van CION weten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder