Warming-up zaterdag 4F: Strijd tussen sv Houtwijk en MSV’71 gaat door

sv Houtwijk en MSV’71. Wie o wie gaat de titel pakken in de vierde klasse F? De ploegen geven elkaar geen duimbreedte toe. Virtueel staat de ploeg van Richard Douw (foto) drie punten voor op de Maassluisenaren, maar er wachten nog maar liefst zes interessante speelrondes. Wie houdt het hoofd koel in het heetst van de strijd?

Tekst: Hans Kulk

Zeg het maar. sv Houtwijk speelt achtereenvolgens tegen BMT (komend weekend), GDA, Toofan, HMSH, VCS en Wanica Star. MSV’71 ontmoet GDA (komend weekend), VCS, sv Erasmus, ODB, BMT en PGS/Vogel. Eerlijk is eerlijk, het programma van de oranjehemden oogt een heel stuk gemakkelijker dan die van runner-up MSV’71.

Wonderen

Vorige week schreef ik er al iets over, maar kijkend naar het programma van beide clubs is het voor mij wel duidelijk waar de bloemen uiteindelijk naartoe gaan. Al blijken wonderen soms nog wel te bestaan. Haaglanden Voetbal houdt u hiervan zeker op de hoogte. Welke duels worden er zaterdagmiddag nog meer in 4F gespeeld? Nummer laatst HMSH ontvangt aan de Vrederustlaan Maasdijk. Iets verderop ontmoeten Wanica Star en Toofan elkaar.

Straal

In een straal van ongeveer een kilometer kan ook het duel tussen VCS en sv Erasmus worden bezocht. Eigenlijk is in 4F bijna alles in de buurt, want GSC ESDO, dat thuisspeelt tegen PGS/Vogel, zit om de hoek bij VCS. Dus heeft u zin om binnen een straal van pakweg drie kilometer vier voetbalduels te gaan bekijken, dan is het aantrekken van wandelschoenen zeker geen overbodige luxe. Het laatste duel in deze klasse gaat tussen ODB en Quintus.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder