Warming-up zaterdag 4E: RVC Celeritas moet lastige klip omzeilen in stadsderby

In de titelstrijd speelt RVC Celeritas een zeer belangrijk duel tegen stadgenoot Vredenburch. OLIVEO krijgt bezoekt van HPSV. Onderaan de ranglijst springt het duel tussen REMO en De Ster het meest in het oog.

Tekst: Roland van der Linden

Koploper RVC Celeritas staat voor zware test in de competitie. Het goed op dreef zijnde Vredenburch komt langs op Sportpark Prinses Irene bij de ploeg van trainer Dennis Young (foto). De bezoekers bezetten een derde plaats en zullen hun huid duur verkopen.

OLIVEO lijkt aan HPSV een eenvoudigere opgave te hebben, maar moet zeker oppassen voor onderschatting van de politiemannen. De formatie van trainer Winston Faerber presteert met een plek in middenmoot goed.

Race

SEV is nog steeds in de race voor de derde positie. Een overwinning op KSD-Marine zou de Leidschendammers goed uitkomen. Graaf Willem II-VAC mag proberen om Haagse Hout aan de zegekar te binden. Dit zou geen probleem moeten zijn voor de thuisploeg.

Voor Semper Altius staat een thuisduel met RAS op het programma. Voor beide teams kan een zege een goede stap in de richting van lijfsbehoud betekenen. Onderaan de ranglijst treffen REMO en De Ster elkaar op Sportpark De Verademing. Verliezen is geen optie voor beide teams, die vechten om niet af te dalen naar de vijfde klasse.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder