Warming-up zaterdag 1A: Mooi affiche sv Honselersdijk tegen Die Haghe

WV-HEDW gaat op de titel af, spanning is er nog wel wie straks aan het einde van het seizoen de tweede plek gaat bezetten. Ook onderin moeten nog punten verzameld worden. Van de regioclubs is het vooral voor Die Haghe zaak nog punten te sprokkelen.

Tekst: Ton Beije

Sv Nootdorp bezet de tweede plek. De ploeg van trainer Marco Jalink (vorig week 1-1 bij sv Honselersdijk) gaat nu op bezoek bij koploper WV-HEDW. Slagen de Nootdorpers erin dit prestigeduel in winst om te zetten? Lukt dat niet, dan zouden ze wel eens de tweede plek kwijt kunnen raken aan Voorschoten’97. Dat moet dan wel de volle buit binnenhalen in de uitwedstrijd bij Valken’68 en dat is ook niet eenvoudig.

Interessant

Forum Sport krijgt Monnickendam op bezoek en een interessant affiche is ook op de Strijphorst het duel tussen sv Honselersdijk en Die Haghe. Bij winst van de ploeg van Wim de Jong (foto), nadert het sv Honselersdijk tot op twee punten en kan gelijk wat afstand nemen van de onderste regionen. VELO speelt aan de Noordweg tegen BOL, dat twee punten minder heeft dan de Wateringers.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder