Zondag 3A: Aanhaken of afhaken voor SEP in duel met Stompwijk’92

De beslissende fase is aangebroken in de competitie. Voor de regioploegen die nog hopen op een goede eindklassering is het van belang om de punten te pakken. SEP ontvangt in Delft in Stompwijk’92 een pittige tegenstander.

Tekst: Roland van der Linden

Voor de formatie van trainer Marcel de Letter (foto) is het duel van groot belang. SEP is nog in de race voor een goede eindklassering als Stompwijk’92 verslagen wordt en is ook in de tweede periode nog kansrijk. Stompwijk’92 heeft nu de tweede plaats in handen en zal deze niet zonder slag of stoot opgeven.

Vizier

DHL neemt het in eigen huis op tegen avv Alphen. De thuisclub heeft en vizier omhoog gericht en heeft nog alle kansen om de overstap naar het zaterdagvoetbal gepaard te laten gaan met een promotie. SVH mag het opnemen tegen lijstaanvoerder Kethel-Spaland.

Revanche

Voorschoten’97 mag proberen om Taurus aan de zegekar te binnen. De mannen van trainer Denis Luhulima moeten in staat zijn om de punten op Sportpark Adegeest te houden. ODB speelt tegen WIK. De club uit het Zuiderpark zal uit zijn op revanche. De heenwedstrijd eindigde in een forse 0-7 nederlaag. sv Madestein won afgelopen weekend met 4-0 van Taurus en stuit nu op laagvlieger HWD.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder