Old Stars Walking Football Toernooi bij FC Zoetermeer groot succes

Op een zonovergoten sportpark van FC Zoetermeer vond vrijdag het Old Stars Regiotoernooi Walking Football plaats. Er waren liefst elf teams van de partij. Ook gastheer FC Zoetermeer had een team afgevaardigd: Old Stars FC Zoetermeer. 

De organisator van het toernooi, samenwerkingspartner Zoetermeer OldStars, had duidelijk veel werk in de voorbereidingen gestoken, samen met de vrijwilligers van FC Zoetermeer en Sporting Club Zoetermeer. En dat was merkbaar, de organisatie van deze dag stond als een huis!

De aftrap werd verricht door good-old Lex Schoenmaker (ADO-icoon en ook oud-speler van Feyenoord). Topscheidsrechter Lizzy van der Helm was aanwezig om de wedstrijden in goede banen te leiden. De sportiviteit stond hoog in het vaandel, er waren alleen maar winnaars deze dag.

Aankleding

De aankleding van de accommodatie, met de bekende geel-blauwe ballonnenboog, maar ook de door de kantinecrew perfect verzorgde lunch maakte deze dag tot een groot succes. FC Zoetermeer heeft zich van haar beste kant laten zien!

Uitslag

De einduitslag van het toernooi: 1. Scheveningen, 2. KMD, 3. Feyenoord, 4. ADO Den Haag, 5. RCL Old Stars, 6. Excelsior Maassluis, 7. Voorschoten ’97, 8. Old Stars FC Zoetermeer, 9. Sportief Capelle, 10. FVV Schoonhoven en 11. Zoetermeer OldStars.

Felicitaties gaan vanzelfsprekend uit naar Scheveningen, KMD en derde prijswinnaar Feyenoord, maar uiteindelijk is op deze dag door alle deelnemers en betrokkenen een topprestatie neergezet!

Walking Football FC Zoetermeer

Iedere dinsdagochtend tussen 10.00-12.00 uur worden er Walking Football-trainingen gegeven bij FC Zoetermeer. Kom gewoon eens langs, check voor info www.fczoetermeer.nl.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder