Warming-up zaterdag 4F: Spanning aan kop blijft na verlies titelkandidaten

Wat een rare zaterdag was het in de vierde klasse F. Zowel sv Houtwijk (1-0 verlies tegen BMT ) als MSV’71 (3-1 verlies tegen GDA) verloren hun duel, terwijl de nummers drie (Quintus), vier (GDA) en vijf (sv Erasmus) hun wedstrijden wonnen. Alles kan nog met vijf duels – sv Houtwijk speelt op 17 mei óók nog het restant tegen sv Erasmus uit – voor de boeg.

Tekst: Hans Kulk

In Maassluis zal men afgelopen zaterdag niet snel vergeten. Dé kans om in verliespunten gelijk te komen met koploper sv Houtwijk. MSV’71 verzuimde dit. Omdat er vanavond ook een complete speelronde in 4F wordt afgewerkt, zijn er nieuwe kansen voor de runner-up.

Zelf zal dan van het reeds voor de nacompetitie geplaatste VCS moeten worden gewonnen, terwijl GDA opnieuw een huzarenstukje zal moeten uithalen door te winnen van Richard Douw en consorten, sv Houtwijk. Dit weekend is bewezen dat alles mogelijk is in deze klasse.

Kapers

‘Als twee honden vechten om een been, gaat de derde ermee heen’. Het kan zomaar. Met kapers als Quintus, het GDA van trainer Ronald Paats (foto) en sv Erasmus op de kust, kan de titelstrijd nog alle kanten op. Blijf het vooral via Haaglanden Voetbal volgen. De achtervolgers Quintus en sv Erasmus spelen dinsdagavond op eigen terrein respectievelijk tegen PGS/Vogel en ODB.

Ook Maasdijk komt dan in actie. Het ontmoet de bedwinger van sv Houtwijk oftewel BMT. Op woensdagavond zijn de resterende twee duels in de vierde klasse F. HMSH, inmiddels 106 doelpunten tegen, ontvangt Wanica Star aan de Vrederustlaan, terwijl Toofan op sportpark Ockenburgh gastheer is voor GSC ESDO.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder