Joep Roovers van RKAVV kiest voor komend seizoen voor DSO

Door razendsnel handelen van de trainers, kwam DSO in contact met Joep Roovers. Hij is een talentvolle speler die heel goed inzetbaar is op het middenveld of in de voorste linie. Roovers is zowel links- als rechtsbenig en heeft oog voor de vrije ruimte. Een zeer creatieve speler met diepgang en een fantastische pass zowel links als rechts.

Joep Roovers (21) is basisspeler van de hoofdmacht van RKAVV.  Onlangs speelde hij nog in de basis in de derby tegen HBS en nam in die wedstrijd alle corners en vrije trappen. Door zijn fantastische traptechniek dwingt hij, ondanks zijn jonge leeftijd, die positie af bij RKAVV.

Verleden

Roovers heeft een verleden als speler bij Sparta en Alphense Boys. Op 15-jarige leeftijd debuteerde hij in de hoofdmacht van DWO, waarna hij op 18-jarige leeftijd werd opgepikt door RKAVV. Daar ontwikkelde hij zich verder om nu de overstap te maken naar DSO. De technische staf van de Zoetermeerse club, nog kanshebber voor promotie naar de eerste klasse, is enorm verheugd dat Joep Roovers de keuze heeft gemaakt voor DSO.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder