Zondag 3A: Monsterzege sv Madestein, SEP pakt weer fraaie zege

Na de winst op Stompwijk’92 won SEP nu ook het belangrijke duel tegen Voorschoten’97. De Delftse ploeg mengt zich nu nadrukkelijk in de strijd om een plek in de nacompetitie. Dit geldt ook voor sv Madestein, dat met ruime cijfers won van Sporting Leiden.

SEP – Voorschoten’97

SEP speelde geen beste eerste helft tegen Voorschoten’97. De ploeg van trainer Marcel de Letter (foto) speelde vooral tegen zichzelf en ging met een 0-0 stand de rust in. In de tweede helft was het al snel raak. Een foute terugspeelbal van de bezoekers werd opgepikt door Marco van Blitterswijk die breed legde op Tyler van Baalen, die de 1-0 aantekende. SEP kreeg veel kansen, maar kon pas in de 70e minuut de 2-0 bijschrijven. Weer rondde Van Baalen een bal van Van Blitterwijk goed af. Voorschoten’97 ging daarna pompen, maar SEP hield goed stand: 2-0.

Sporting Leiden – sv Madestein

In Leiden speelde sv Madestein een geweldige wedstrijd met veel voetbal erin. Tactisch voerden de Haagse spelers exact hun opdrachten uit. Het dominante sv Madestein speelde de sportieve thuisploeg na een 0-6 ruststand met 1-8 volledig van de mat. Rico Lorie (2x), Maartje Martina (2x), Alvio Simson, Ali Akbulut, Soufiyan Abouhafc en Amar Amzand schoten met scherp.